Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Traductoare de presiune si de nivel pentru industria alimentar si a bauturilor

11.03.16

romdevices

Traductoare de presiune si de nivel din otel inoxidabil marca Klay Instruments


Klay Instruments produce o gama larga de traductoare de presiune si nivel hidrostatic pentru industria alimentara si a bauturilor.

Caracteristicile principale ale traductoarelor de presiune si de nivel Klay Instruments sunt: carcasa completa din otel inox, diafragma cu design unic de tip flush si compensarea activa a temperaturii.


Sunt disponibile 3 modele:

Seria 8000-SAN

Traductoare de presiune si nivel cu precizie 0,2%, cu setare interna de punct de zero si domeniuSeria 2000-SAN

Traductoare de presiune si nivel inteligente cu precizie 0,1%. Calibrare simpla fara presiune de test cu ajutorul celor 3 butoane frontale. Afisaj local LCD.

Seria 4000-SAN

Traductoare de presiune cu precizie 0.075%. Afisaj grafic cu display LCD cu bargraf si backlightDomeniu de masura este de la 0 la 40 mbar pana 1000 bar cu semnal de iesire: 4-20mA. Pentru seriile 2000-SAN si 4000-SAN este disponibil si protocolul de comunicatie HART.

Caracteristici generale:
-Calibrare simpla, fara test de presiune
-Constructie completa din otel inoxidabil
-Diafragme din otel inox, tehnologie proprie FDT
-Cantitate redusa de ulei intre senzor si diafragma datorita montarii senzorului de presiune si temperatura in apropierea diafragmei
-Compensarea activa a temperaturii
-Peste 40 de tipuri de conexiuni la proces igienice (sanitare)

Pentru aplicatiile de masurare a nivelului in rezervoare sunt disponibile functii de liniarizare (in functie de forma rezervorului) atat pentru seria 2000-SAN cat si pentru seria 4000-SAN.Toate traductoarele de presiune si nivel Klay Instruments sunt construite pentru a putea fi curatate conform standardelor CIP (clean in place) si SIP (steam in place). Pot fi utilizate in industria alimentara fiind certificate in conformitate cu standardele 3A si EHEDG.Inapoi
Romdevices