Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Noua gama de senzori ultrasonici: UA18EAD si UA30EAD

19.09.14

romdevices

Noua gama de senzori ultrasonici: UA18EAD si UA30EAD completeaza gama de senzori ultrasonici ale producatorului Carlo Gavazzi

Imbunatatirea distantei de sesizare, carcasa din otel inoxidabil si o procedura simpla de programare "teach-in" fac ca acesti senzori sa fie cei mai competitivi in aplicatiile industriale.

Carlo Gavazzi Automation, lanseaza noua gama de senzori ultrasonici, UA18EAD si UA30EAD. Acesti senzori ultrasonici sunt disponibili in carcase cilindrice cu diametrul de 18 si 30 mm, conectarea electrica fiind direct cu cablu de 2 m sau cu conector M12 cu 4 pini. Noii senzori ultrasonici UA18EAD si UA30EAD au o distanta de sesizare de pana la 3500 mm, completand astfel seria de senzori ultrasonici reflectivi de la Carlo Gavazzi.
Senzorii ultrasonici UA18EAD si UA30EAD sunt disponibili fie in versiunea cu 2 iesiri digitale ce pot fi selectate ca iesire standard cu doua puncte de referinta si histerezis ajustabil pentru simplificarea functiilor de golire si umplere, fie in versiunea cu iesire analogica 4-20mA, 0-10V, cu panta pozitiva sau negativa. Cu Avand un procedeu simplu de programare de tip teach in si o flexibilitate ridicata in alegerea iesirii acesti senzori pot fi folositi pentru aplicatiile dificile de masurare a distantei sau de masurare a nivelului.

Acesti senzori au fost proiectati pentru a fi folositi in diverse aplicatii industrialecum ar fi: industria lemnului, aplicatii de impachetare, industria alimentara si a bauturilor, HVAC, industria materialelor plastice, in agricultura, industria sticlei, industria auto. Performanta senzorilor nu este afectata de conditiile dificile de mediu intalnite in industrie, cum ar fi praf, fum industrial sau abur. Carcasa robusta din otel inox face ca acesti senzori sa fie rezistenti in medii industriale dificile. Senzorii sunt de tip difuzi reflectivi si sunt solutia ideala pentru masurarea pozitiei si a distantei fara contact.

Caracteristici tehnice:
-Distanta de sesizare: pana la 3500 mm
-Carcasa din otel inoxidabil INOX AISI 316L
-Semnal de iesire: digital (2 x NPN, 2 x PNP) sau analogic (4-20 mA, 0-10 V)+ digital (NPN, PNP)
-Precizie: 1%
-Histerezis : min 2 %
-Tensiune de alimentare: 12 (15)-30 Vcc
-Unghi : 7°
-Programare simpla de tip teach in
-Temperatura de operare: -20...+70 °C
-Protectii: la scurt circuit, la alimentare inversa, efecte tranzitorii
-Conectare electrica: cablu (2m) sau conector M12 cu 4 pini
-Grad de protectie: IP 67
-Raport excelent pret/calitate

Documentatie tehnica: UA18EAD.pdf (2xPNP/NPN)
Documentatie tehnica: UA30EAD.pdf (2x PNP/NPN)
Documentatie tehnica: UA18EAD.pdf (1x4-20mA/0-10V + NPN/PNP)
Documentatie tehnica: UA30EAD.pdf (1x4-20mA/0-10V + NPN/PNP)

Inapoi
Romdevices