Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Masurarea debitelor gazelor de ardere

29.01.16

romdevices

Sensibilitate la debite mici- fiabilitate ridicata in masurarea debitelor gazelor de ardere

Debitmetru Thermatel TA2, debitmetru cu dispersie termica, ofera o masuratoare sigura a debitului masic a gazelor de ardere astfel incat masuratorile sunt in concordanta cu cerintele sistemelor de monitorizare. Nu este necesara o presiune suplimentara sau o compensare cu temperatura pentru masurarea debitului in conditii standard.

Universal - Un singur debitmetru TA2 pentru toate aplicatiile, caracteristicile si aprobarile solicitate. Certificari universale: cFMus, ATEX, IEC, EAC, INMETRO,KGS si CCOE. Debitmetru TA2 poate fi alimentat fie in curent continuu fie in curent alternativ.


Calibrare- Debitmetrul TA2 este calibrat din fabrica, fiind configurat pentru gazul, debitul nominal si conducta specificate in comanda. Optiuni de diagnostic avansate, inclusiv o procedura de verificare a calibrarii, sunt disponibile prin intermediul afisajului sau cu ajutorul comunicatiei HART. Procedura de verificare a calibrarii elimina procedurile de recalibrare costisitoare la producator si de asemenea eliminarea timpilor de oprire din fluxul de fabricatie. Pentru aceste operatii de diagnostic nu este necesar un echipament special suplimentar.

Caracteristici
- Debitmetrul TA2 masoara cele mai scazute debite la cele mai mici presiuni in conducte de orice dimensiuni
- Instalare simpla si rapida - poate fi montat prin insertie directa in conducta sau cu tronson pentru conducte cu diametrul redus
- Iesiri optionale: debit, temperatura, impuls si alarma
- Sistem de inlocuire a sondei fara a opri procesul
- Meniu disponibil in mai multe limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola sau rusa.
- Domeniu mare de masura cu posibilitate de autocomutare

Debitmetrul TA2 poate fi livrat cu doua curbe de calibrare si doua iesiri de curent. Cand este comandat cu aceste optiuni, utilizatorul poate activa optiunea de autocomutare astfel incat debitmetrul sa comute automat intre cele doua curbe de calibrare. Rezolutia este ridicata deoarece iesirea de curent este scalata pentru curba individuala si domeniul de masura este extins.Detalii: Thermatel TA2 - debitmetru masic pentru aer si gaze
Inapoi
Romdevices