Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Advantech lanseaza switch - urile Ethernet EKI-7710

16.03.16

romdevices

Advantech lanseaza switch - urile Ethernet EKI-7710 cu tehnologie IXM

Advantech anunta lansarea primelor switch-uri Ethernet care suporta tehnologia IXM pentru o instalare/mentenanta rapida -seria EKI-7710.

Tehnologia IXM ofera administratorilor posibilitatea de a seta o adresa IP fixa mai multor dispozitive in acelasi timp si de asemenea le ofera posibilitatea de a copia simultan aceeasi configuratie pe mai multe switch-uri individuale. O data ce switch-ul principal (master) fost configurat, cu ajutorul tehnologiei IXM in doar cateva secunde toate switch-urile din retea, compatibile IXM, vor fi configurate cu aceleasi setari. Aceasta functie economiseste cu pana la 90% din timpul configurarii, eliminand si posibilitatea aparitiei unor greseli.
Modelele cu PoE au 8 porturi PoE+ cu o putere mai mare, putand alimenta aparate cu pana la 30W fata de 15W cum au cele mai multe switchuri Ethernet. Mai multe aparate pot fi conectate simultan.


Pentru seria EKI-7710 exista 8 modele disponibile: 4 modele cu PoE si 4 fara PoE.

EKI-7710E-2C

Switch Ethernet cu management, redundant, 8 porturi Fast Ethernet + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP


EKI-7710E-2CI

Switch Ethernet cu management, redundant, 8 porturi Fast Ethernet + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP, cu domeniu extins de temperatura (-40 la 70gr C)


EKI-7710E-2CP

Switch Ethernet cu management cu PoE, redundant, 8 porturi Fast Ethernet cu PoE + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP


EKI-7710E-2CPI

Switch Ethernet cu management cu PoE, redundant, 8 porturi Fast Ethernet cu PoE + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP, cu domeniu extins de temperatura (-40 la 70gr C)


EKI-7710G-2C

Switch Ethernet cu management, redundant, 8 porturi Gigabit Ethernet + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP


EKI-7710G-2CI

Switch Ethernet cu management, redundant, 8 porturi Gigabit Ethernet + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP, cu domeniu extins de temperatura (-40 la 70gr C)


EKI-7710G-2CP

Switch Ethernet cu management cu PoE, redundant, 8 porturi Gigabit Ethernet cu PoE + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP


EKI-7710G-2CPI

Switch Ethernet cu management cu PoE, redundant, 8 porturi Gigabit Ethernet cu PoE + 2 porturi combo Gigabit Ethernet/SFP, cu domeniu extins de temperatura (-40 la 70gr C)Switch-urile Ethernet cu management din seria EKI-770 sunt disponibile, putand fi livrate in cel mai scurt timp. Switch-urile Ethernet de la Advantech au o garantie de 5 ani.Switch-urile Ethernet de la Advantech pot fi comandate online din magazinul online Advantech Romania www.e-advantech.ro


Inapoi
Romdevices