Echipamente pentru automatizari industriale

Rense Instruments

Rense Instruments

Rense Instruments, parte a grupului Michell Instruments, este lider in dezvoltarea si productia de senzori de umiditate si temperatura, in instrumentatie de laborator si instrumente de calibrare pentru masurarea umiditatii. Infiintata in anul 1974, Rense Instruments a devenit un nume de renume in domeniu, fiind recunoscuta pentru proiectarea si fabricarea produselor sale de inalta calitate, cu un raport calitate/pret foarte bun. Gama de produse este completa, oferind solutii eficiente pentru aproape orice aplicatie pentru umiditate relativa. Din 2006, Rense Instruments face parte din grupul international Michell Instruments.


Gama de produse Michell Instruments:

- Senzori de umiditate relativa si temperatura: Senzori de umiditate si temperatura miniaturali, Senzori de umiditate si temperatura pentru sisteme HVAC, Senzori de umidate si temperatura cu montare pe perete, Senzori de umiditate si temperatura pentru conducte, Senzori de umiditate si temperatura cu sonda detasabila pentru medii cu temperatura ridicata, Senzori de umiditate si temperatura cu sonda detasabila pentru medii cu temperatura ridicata, Module Hygrosmart pentru traductoare de umiditate, Traductoare de umiditate si temperatura portabile

- Calibratoare pentru senzori de umiditate relativa: Calibratoare pentru umiditate relativa, Calibratoare pentru umiditate relativa in mediu cu temperatura contolata, Calibratoare de umiditate relativa cu oglinda racita ca referinta

- Senzori pentru punct de roua - Dew Point

- Analizoare de oxigen: Analizoare de oxigen pentru procese de ardere, Analizoare de oxigen pentru detectarea puritatii gazelor, Analizoare de oxigen pentru detectarea nivelului de oxigen in gaze.


In Romania, compania Michell Instruments (Rense Instruments), este reprezentata de firma ROM DEVICES SRL inca din anul 2002.

Site-ul companiei: http://www.renseinstruments.com/

Noutati

Sistem de calibrare a unui stand de test la Institutul de Termoelectrica al Universitatii...

detalii

Advantech lanseaza switch - urile Ethernet EKI-7710 cu tehnologie IXM Advantech anunta...

detalii

Traductoare de presiune si de nivel din otel inoxidabil marca Klay Instruments Klay...

detalii

Sensibilitate la debite mici- fiabilitate ridicata in masurarea debitelor gazelor de ardere...

detalii

Noua gama de senzori ultrasonici: UA18EAD si UA30EAD completeaza gama de senzori ultrasonici...

detalii
  Mai multe noutati
ABONARE NEWSLETTER
Nume:
Email:
Inscriere rightNewsletter
e-advantech.ro
 
Encodere.ro
Romdevices