Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Traductor de presiune USB

15.04.13

romdevices

Traductorul de presiune digital de la Ellison Sensors GS4200-USB a fost proiectat pentru masurarea si afisarea presiunii direct la un computer. Permite conectare instantanee si detectare automata; se va configura cu PC-ul dumneavoastra prin intermediul tehnologiei USB.
Prin alimentarea directa de la portul USB nu mai sunt necesare alte conexiuni, oferind cea mai rapida si simpla interfata de conectare disponibila in prezent.

In special pentru masuratorile instantanee ale presiunii dinamice cu ajutorul PC-ului, acest traductor devine un instrument foarte puternic pentru testarea si analizarea presiunii atunci cand instalarea imediata si colectarea rapida de date sunt importante.
Timpul de esantionare mic permite masurarea presiunii dinamice cu o rezolutie de pana la 21 de biti. Pentru analiza in timp real, transferul de date la PC se realizeaza fara pierderea preciziei sau a vitezei de raspuns.
Acest traductor de presiune este compatibil USB 1.1 si USB 2.0 , complet configurabil in sistemul de operare Windows si are software de analiza disponibil pentru Windows 98, 98 SE, 2000, ME, XP. Soft-ul permite inregistrarea datelor intr-un fisier sau afisarea lor in forma tabelara sau grafica, alegerea unitatilor de masura, ajustarea gamei de masura. Acuratetea masuratorilor ofera o rezolutie inalta cu o precizie de 0.01%.
Domeniul de masura este de la 500mbar la 4000bar.

Specificatii tehnice:
Domeniul de masura: de la 0-500 mbar la 0-4000 bar
Compatibil USB 1.1 si USB 2.0
Detectare automata si configurare cu PC-ul
Alimentare prin USB
Furnizat impreuna cu software-ul ESI-USB pentru programare si vizualizare date
Rezolutie foarte mare - 21 biti
Stabilitate si repetabilitate excelenta
Include monitorizarea temperaturii
Conectare la proces: G1/4
Partile in contact cu fluidul din Titan


Fisa tehnica traductor de presiune USB (pdf): GS4200-USB

Inapoi
Romdevices