Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Traductor de presiune diferentiala GTX

10.10.08

romdevices
Partenerul nostru Yamatake Azbil din Japonia a lansat noua serie de traductoare de presiune - AT9000 GTX
Performante ridicate: ±0.1% stabilitate pentru 10 ani
Domeniu larg de masura: de la 1 mbar pana la 140 bar
Precizie de la ±0.04% FS
Presiune statica pana la 420 bar
Semnal de iesire: 4-20 mA, comunicatie HART
Echipat cu ALARMA, iesire pe contact
Raspuns rapid: 100 ms
Certificat ATEX, Explosion Proof, Intrinsicaly Safe
Modele si pentru presiune relativa si absoluta
Indicator LCD, 5 digiti + bargraf
Afiseaza unitatile de masura
Diferite date pot fi setate utilizand CommPad sau comunicatorul HART 375

Traductorul de presiune diferentiala AT900 este un traductor inteligent bazat pe microprocesor, oferind performante inalte si stabilitate excelenta. Masoara presiunea la gaze, lichide, vapori sau nivelul la lichide si transmit e un semnal analog (4-20 mA ) sau digital proportional cu presiune diferentiala masurata.

Poate comunica cu comunicatorul CommPad sau cu comunicatorul HART 375, fiind posibile astfel autodiagnosticarea, setarea domeniului sau a punctului de zero.

Domeniul de masura este mare pentru un singur model. De exemplu modelul GTX30D permite setarea domeniului de presiune intre 5 mbar pana la 1 bar (scalabilitate 200:1)

Traductoarele de presiune AT9000- GTX au o serie intreaga de certificari si aprobari : FM, ATEX, IECeX si NEPSI, Explosion Proof, Intrinsic Safety si Dustproof.

Istoric
Inca din 1983 Yamatake, in colaborare cu Honeywell la acea vreme, au realizat primul traductor inteligent din lume: Smart Transmitter ST3000. Conceptele sale avansate au fost bine primite de utilizatori, realizandu-se o revolutie in procesul de industrie. Ulterior, traductoare Smart de diferite tipuri au aparut pe piata, utilizatorii invatand beneficiile utilizarii lor.
Inapoi
Romdevices