Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Traductoare de presiune si de nivel pentru industria alimentar si a bauturilor

11.03.16

romdevices

Traductoare de presiune si de nivel din otel inoxidabil marca Klay Instruments


Klay Instruments produce o gama larga de traductoare de presiune si nivel hidrostatic pentru industria alimentara si a bauturilor.

Caracteristicile principale ale traductoarelor de presiune si de nivel Klay Instruments sunt: carcasa completa din otel inox, diafragma cu design unic de tip flush si compensarea activa a temperaturii.


Sunt disponibile 3 modele:

Seria 8000-SAN

Traductoare de presiune si nivel cu precizie 0,2%, cu setare interna de punct de zero si domeniu



Seria 2000-SAN

Traductoare de presiune si nivel inteligente cu precizie 0,1%. Calibrare simpla fara presiune de test cu ajutorul celor 3 butoane frontale. Afisaj local LCD.

Seria 4000-SAN

Traductoare de presiune cu precizie 0.075%. Afisaj grafic cu display LCD cu bargraf si backlight



Domeniu de masura este de la 0 la 40 mbar pana 1000 bar cu semnal de iesire: 4-20mA. Pentru seriile 2000-SAN si 4000-SAN este disponibil si protocolul de comunicatie HART.

Caracteristici generale:
-Calibrare simpla, fara test de presiune
-Constructie completa din otel inoxidabil
-Diafragme din otel inox, tehnologie proprie FDT
-Cantitate redusa de ulei intre senzor si diafragma datorita montarii senzorului de presiune si temperatura in apropierea diafragmei
-Compensarea activa a temperaturii
-Peste 40 de tipuri de conexiuni la proces igienice (sanitare)

Pentru aplicatiile de masurare a nivelului in rezervoare sunt disponibile functii de liniarizare (in functie de forma rezervorului) atat pentru seria 2000-SAN cat si pentru seria 4000-SAN.



Toate traductoarele de presiune si nivel Klay Instruments sunt construite pentru a putea fi curatate conform standardelor CIP (clean in place) si SIP (steam in place). Pot fi utilizate in industria alimentara fiind certificate in conformitate cu standardele 3A si EHEDG.



Inapoi
Romdevices