Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Switch-uri Smart Ethernet Industriale

11.09.13

romdevices


Advantech a lansat doua noi media convertoare industriale pentru fibra optica: EKI-3541M, versiunea multi-mode, pentru transmiterea datelor pe o distanta de pana la 2 km si EKI-3541S, versiunea single-mode, pentru transmiterea datelor pe o distanta de pana la 30 km.


Cele doua module sunt utilizate pentru a face o conversie transparenta de la o retea Ethernet la o retea de fibra optica, prin conversia semnalului Ethernet in semnal optic. Avantajele fibrei optice sunt legate de latimea mare a benzii de frecventa, imunitate electromagnetica ridicata si transmiterea de date pe distante mari. Modulele EKI-3541M si EKI- 3541S sunt alegerea ideala pentru construirea unei retele de fibra optica la nivelul unei cladiri sau a unei locatii industriale. EKI-3541M/ EKI-3541S suporta functia de auto-detectare MDI/MDIX si astfel nu sunt necesare cabluri crossover.
Aceste module au dimensiuni reduse, constructie compacta (pot fi montate in panouri mici) si permit administratorilor de retea sa le instaleze simplu si rapid (plug-and-play). Cu ajutorul tehnologiei Link Fault Pass, in cazul unei erori aparute la nivelul convertorului, administratorul de sistem primeste instantaneu o alerta. Se trimite un mesaj de eroare prin oricare port care mai este disponibil.


Media convertoarele EKI-3541M si EKI-3541S sunt proiectate sa lucreze in cele mai diverse conditii de mediu industriale, au protectie la excesul de apa (IP40). Domeniul tensiunii de alimentare este unul extins , 8.4 - 52.8Vcc, performantele convertoarelor nefiind afectate de eventualele valori scazute ale tensiunii de alimentare. Sunt protejate la supra-tensiuni de pana la 4000Vcc. Pot functiona intr-un domeniu larg de temperatura de la -10 la 60°C.


EKI-3541M Media Convertor Industrial, Ethernet 10/100T (X) la fibra optica multi-mode


EKI-3541S Media Convertor Industrial, Ethernet 10/100T (X) la fibra optica sigle-mode

Caracteristici:
1 - port Ethernet 10/100 Mbps cu conector RJ45
1 - port fibra optica 1-100 Mbps Multi-mode/Single-mode cu conector de tip SC
Functii : Link Fault Pass, full/half duplex flow control, Auto-Negotiation, MDI/MDI-X auto crossover
Sursa redundanta de tensiune pentru alimentare: 12 - 48Vcc
Montaj pe sina DIN sau pe perete.Media convertoarele de la Advantech au o garantie de 5 ani. Aceste convertoare sunt disponibile imediat. Pentru detalii va rugam contactati ROM DEVICES SRL, partener oficial Advantech in Romania sau vizitati magazinul online www.e-advantech.roInapoi
Romdevices