Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Switch Advantech EKI-7559MI

22.01.10

romdevices

Switch Advantech EKI-7559MI


Managementul utilitatilor


Tratarea apelor reziduale din sistemele de canalizare municipale


Tianjin, China


 


Introducere proiect:


Statia de tratare a apelor uzate urbane in Tianjin este in prezent una dintre cele mai mari instalatii de tratare a apelor reziduale din China. Este un proiect  bine conceput,  multe dintre sistemele si tehnicile de prelucrare fiind cele mai avansate din tara, cu diversi tehno-indicatori economici atingand cel mai inalt nivel din China. Aceasta statie a optat pentru produse de comunicatie industriale Advantech, care pot realiza comunicatia dintre controllerii de nivel, in fiecare sistem, astfel incat sa se asigure un timp real de comunicatie intre sistemele de control, datele de monitorizare si centrul principal de control.Cerinte de sistem:


Atunci cand au dorit sa stabileasca un inel  de comunicatie in cadrul infrastructurii de retea, Grupul pentru Protectia Mediului Tianjin avea nevoie de switch-uri  industriale robuste  care sa poata fi utilizate in medii de lucru grele si produse cu indicatori EMC care sa confirme un standard industrial ridicat. Au dorit de asemenea dispozitive care sa se monteze pe sina DIN standard de 35 mm, astfel incat sa se asigure ca orice aparat poate fi instalat direct in camera de control.Implementare:


EKI-7559MI - 8+2 Multi-mode Fiber Optic Managed Redundant Ethernet SwitchDescrierea sistemului:


Acest sistem utilizeaza tehnologia Ethernet in inel prin fibra optica, care combina in mod corespunzator dispozitive de nivel inferior cu camera centrala de comanda. Sistemul utilizeaza  switch-uri Advantech EKI 7559MI pentru a construi un inel redundant de comunicatie ultra rapida. Calea principala de comunicatie in inel este folosita ca un cerc: atunci cand inelul Master este setat, este generata si o cale de rezerva. In cazul in care orice conexiune din inel este intrerupta, inelul Ethernet va activa conexiunea de rezerva in mod automat (in termen de 10ms) pentru a asigura o comunicatie normala.Switch-urile  EKI 7559MI proiectate pentru uz in mediul industrial, in  combinatie cu un mecanism redundant, garanteaza siguranta si stabilitatea intregului sistem de comunicatie.


Concluzii   1. Sistem redundant optimizat intr-o retea Ethernet de tip inel cu fibra optica
  2. Defectarea unei conexiuni din retea nu va afecta functionarea sistemului
  3. Switch-urile functioneaza in medii cu umiditate ridicata si temperaturi mari
  4. Metode de management excelente
  5. Update-ul de firmware se realizeaza cu usurinta
Inapoi
Romdevices