Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Solutii wireless de la Advantech

14.12.10

romdevices


Advantech, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii industriale de comunicare, a lansat trei solutii wireless de inalta performanta pentru spatii exterioare, cu 1 pana la 3 Access Point-uri IEEE 802.11a/b/g.(EKI-6321AG; EKI-6322AG, EKI-6323AG). Aceste Acces Point-uri de exterior au incorporate tehnologiile Daisy-Chain Mesh si Ultra Fast Roamning pentru a spori acoperirea pe o raza cat mai mare. Prin oferirea simultana a standardelor 802.11a si 802.11b/g cu conectivitate radio dubla sau tripla, latimea de banda a retelei creste, asigurand in acelasi timp si redundanta. Protectia IP67 si functionarea la o gama de temperatura extinsa ofera robustete si permit acestor aparate sa fie utilizate in cele mai dificile conditii in aer liber.


Tehnologia Advantech Daisy Chain Mesh permite rezolvarea problemei rutarii datelor. In cazul in care un nod dintr-un Acces Point cedeaza, se va cauta automat o alta cale disponibila pentru trasmiterea pachetului de date. Avantajul acestei tehnologii consta in faptul ca pastreaza mai multe resurse hardware si ofera eficienta in transmisia datelor. Tehnologia Daisy-Chain Mesh extinde acoperirea wireless si mentine ridicata rata de transfer a datelor (12-15 Mbps).


In trecut utilizarea mobila a tehnologiei Wi-Fi era limitata pe distante mari, de exemplu era imposibila utilizarea intr-un automobil care se deplasa de la un hotspot la altul. Acum, tehnologia Ultra Advantech Roaming rezolva rapid aceasta problema. Cu aceasta tehnologie timpul de trecere a conectivitatii intre doua hotspot-uri este mai mic de 10 ms, ceea ce permite chiar si transmisii video de exemplu pentru pasagerii aflati intr-un automobil aflat in miscare (la o viteza de pana la 140Km/h).Caracteristici generale ale modulelor EKI-6321AG, EKI-6322AG, EKI-6323AG:

-Domeniu extins pentru temperatura de operare: -30 - 70 �°C
-Multi-mode, Client, Bridge
-Carcase robuste cu protectie IP67


Detalii complete aici.Inapoi
Romdevices