Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Seria 3100 - Siguranta, flexibilitate, usurinta in utilizare

17.10.11

romdevices

Pr Electronics lanseaza noua serie de adaptoare slim, seria 3100 - convertoare si izolatoare cu grosime de numai 6 mm, pentru automatizarea proceselor industriale.


Seria 3100 - adaptoare cu izolare galvanica pentru semnale de tip RTD, TC, potentiometru, mA si V, dar si cu conversia acestor semnale in semnal analogic mA/V. Seria include un convertor universal cu izolare galvanica, module cu 2 canale, splittere, repetoare si module cu alimentare din bucla >17V / 20 mA.- Timp de raspuns < 5 ms
- Precizie: <± 0.05% Span
- Coeficienti de temperatura: < ± 0.01 Span /° C
- 3 sau 4 porturi cu izolare galvanica de 2.75 kVCA
- Protectie la polaritate inversata
- Configurare usoara prin intermediul DIP-switchurilor sau a modulului de programare cu afisare
- Alimentare pe sina de alimentare, alimentare individuala sau alimentare din bucla
- Tensiune de alimentare flexibila: 24 Vcc ± 30%
- Alimentare in bucla > 17 V / 20 mA
- Impedanta de iesire: 600 ohm
- Certificare ATEX zona 2, IECEX zona 2, FM Div.2


Tehnologia inovativa Pr Electronics bazata pe microprocesor asigura pentru adaptoarele din seria 3100 o precizie ridicata, un timp de raspuns mic, un coeficient scazut de temperatura si o buna liniaritate. Adaptoarele PR Electronics din seria 3100 au cea mai scazuta valoare a emisiei de zgomot, cu mult sub limitele directivei EMC.Adaptoarele PR Electronics sunt echipamente usor de utilizat cu un bun raport pret/calitate. Ele sunt calibrate din fabrica, au un timp de raspuns mic si o precizie foarte buna, cu stabilitate pe termen lung si coeficient de temperatura scazut. Adaptoarele din Seria 3100 au izolare galvanica si performante EMC foarte bune, functii avansate pentru autodiagnoza si detectare erori. Adaptoarele Pr Electronics sunt usor de configurat si sunt livrate cu o garantie de 5 ani.

Inapoi
Romdevices