Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

ROM DEVICES distribuitor EUROTHERM in Romania

15.10.13

romdevices

ROM DEVICES distribuitor EUROTHERM in RomaniaBucuresti, octombrie 2013

Din dorinta de a se adapta permanent la noile evolutii tehnologice si pentru a raspunde cerintelor clientilor sai cu produse de calitate, ROM DEVICES dezvolta in permanenta relatii cu furnizori de renume pentru care calitatea este o garantie. Astfel, ROM DEVICES anunta semnarea celui mai recent contract de distributie cu compania EUROTHERM. EUROTHERM este lider global in domeniul automatizarilor industriale si ofera solutii complete de masura si control a proceselor industriale. In urma semnarii acestui parteneriat ROM DEVICES va distribui toate produsele EUROTHERM pe piata din Romania. ROM DEVICES va asigura partenerilor din Romania consultanta si suport tehnic de specialitate necesare in alegerea si implementarea solutiilor EUROTHERM.

Despre EUROTHERM

Compania EUROTHERM - http://www.eurotherm.co.uk/ - a fost fondata in anul 1965 si face parte din grupul INVENSYS, inca din 2009, grup din care mai fac parte companii renumite, precum: Avantis, Foxboro, IMServ, InFusion, Simsci-Esscor, Triconex si Wonderware. EUROTHERM este lider mondial in domeniul automatizarilor industriale, oferind o gama larga de echipamente:


• Regulatoare electronice PID, indicatoare si dispozitive de alarma


• Inregistratoare electronice cu si fara hartie si programe de procesare a datelor memorate


• Echipamente pentru reglarea puterii - relee electronice (SSR), contactoare si regulatoare de putere


• Actionari de curent alternativ - convertizoare de frecventa, actionari de curent continuu, soft startere


• Sisteme pentru controlul proceselor din industria maselor plastice


• Echipamente pentru controlul proceselor industriale si automate programabile


• Adaptoare de semnal pentru traductoare de proces, senzori de temperatura si dispozitive de actionare.

Despre ROM DEVICES


ROM DEVICES are ca domeniu de activitate distributia de echipamente si oferirea de solutii complete in domeniul automatizarilor industriale. Alaturi de EUROTHERM, ROM DEVICES reprezinta in Romania firme de prestigiu precum Magnetrol, Advantech, Carlo Gavazzi, PR Electronics. ROM DEVICES are aplicatii in toate sectoarele industriale: in industria energetica (hidro), industria petrolului si a gazelor naturale, in industria auto si a companentelor auto, industria chimica, industria de tratare a apei, industria celulozei si a hartiei, industria medicamentelor sau in industria alimentara.
Detalii suplimentare


ROM DEVICES SRL, Str. Giuseppe Verdi nr 2, sector 2, Bucuresti


Tel.0212308696, Fax 0212308695


Email: romdevices@romdevices.ro, www.romdevices.ro

Inapoi
Romdevices