Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

RITTMEYER-RIFLEX M1- Sistem de automatizare si telecontrol

05.02.10

romdevices

 


Rittmeyer - Riflex M1


Cu multi ani de experienta in solutii inovative de automatizare si tehnologii de mediu, RITTMEYER promoveaza sistemul de automatizare si telecontrol RIFLEX M1. Acesta combina avantajele unei conexiuni ethernet complete cu functii nelimitate de telecontrol. Acest sistem este optim pentru aplicatii cum ar fi alimentarea cu apa, energie electrica , gaz sau pentru centrale hidroelectrice.
Multumita puterii scalabile RIFLEX M1 poate fi utilizat pentru toate aplicatiile mentionate mai sus. Are un design compact care salveaza spatiul de depozitare si ofera performante ridicate.
Tehnologia de comunicatie Ethernet-TCP/IP bazata pe protocolul IEC 60870-5-104 permite conexiunea cu dispozitive auxiliare, scutind astfel beneficiarul de investitii suplimentare.


Riflex M1 este un sistem de telecontrol integrat, avand cele mai bune rezultate alaturi de unitatea de control al procesului Ritop. Unitatea de procesare are integrate functii logice si aritmetice, functii clasice de control cat si un sistem inteligent de conducere bazat pe logica fuzzy.
Comunicatia cu dispozitivele auxiliare este realizata cu ajutorul liniilor dedicate: cablu, fibra optica, radio sau ethernet, iar protocoalele de comunicatie suportate sunt: RIFLEX Telecontrol, IEC60870-5-103, IEC60870-5-104 (TCP/IP), MODBUS RTU tip Master/Slave, PROFIBUS DP tip Master. Riflex M1 are integrat un dispozitiv de alarma prin care poate avertiza utilizatorul asupra unor disfunctionalitati in sistem: alarma SMS, pager sau acustica.
Noua configuratie si dispozitivul de diagnoza permit mai multe operatii eficiente ale dispozitivului RIFLEX M1. Controller-ul, bazat pe un procesor Intel x86 CPU, ofera o platforma  optimizata pentru inovatii ulterioare in automatizari si telecontrol.

Pentru mai multe detalii:  http://romdevices.com/

Inapoi
Romdevices