Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Regulator MKS . TKS

15.02.10

romdevices

ERO Electronic- Regulator MKS.TKS


Conceput pentru a oferi performante remarcabile si pentru a asigura o solutie completa pentru o varietate larga de aplicatii, cum ar fi: prelucrarea produselor alimentare, prelucrarea maselor plastice, si a aplicatiilor care necesita controlul  incalzirii / racirii proceselor.


Functii aditionale: pozitioner Servo valve, control liniar sau iesire de retransmisie (mA), intrare pentru transformatoare de curent, optiune de comunicatie cu interfata ModBus, program de configurare prin PC.


Intrare universala termocuplu sau RTD, bazat pe algoritmul de reglare PID Smart auto-tuning, si posedand functiiile soft start si racire neliniara. Un set complet de functii de protectie ale procesului sunt disponibile cu ajutorul alarmei, limita maxima si minima, banda si deviatia.


Afisaj dublu pe Leduri cu 4 digit, 7 segmente, si indicatoare pentru stari si iesiri. Iesirile releu si logice pot fi configurate de catre utilizator ca fiind comenzi, stari si  alarme. O intrare logica poate fi folosita pentru a selecta pana la 4 SP predefinite prin operare. Cutiile etanse care satisfac NEMA 4X si IP65 permit acestor regulatoare sa fie utilizate in aplicatii cu mult praf sau cu umiditate mare.


Functia Soft Start


Functia Soft Start permite protectia prin limitarea puterii de iesire pentru un interval de timp. Limitand incalzirea in timpul pornirii se reduce uzura termic a elementelor de incalzire. Atat timpul cat si pragul de temperatura pentru Soft-Start sunt configurabile.


Alarma Loop break


Detecteaza defectiunile din bucla de control care fac procesul incontrolabil ( ex. Scurt-circuit al TC, temperatura insuficienta, intreruperea totala sau partiala a acuratorului).


Avantaje:


- Nu necesita  instrumente masura sau monitorizare suplimentare.


- Poate fi folosit cu toate tipurile de variabile controlate.


 Smart Tunning


Ajusteaza in mod automat parametrii PID in conformitate cu parametrii procesului.


O caracteristica importanta a algoritmului continuu self tuning ERO Electronics, este abilitatea de a optimiza parametrii de control fara a introduce perturbatii artificiale in sistem.  • Control PID - Smart tune
  • Intrare universala cu 3 fire, TC, RTD si liniara
  • 2 pante de variatie(crestere/descrestere) a valorii de referinta(set point)
  • Comanda Pozitionarii Servo valvelor cu ajutorul potentiometrului de reactie
  • Iesire de control si de retransmisie (mA)
  • Alarme  pentru valoare de proces, banda, deviatie si defectarea reglarii
  • Optiune de comunicatie seriala  RS 485 ModBus
  • Program de configurare bazat pe protocolul de comunicatie OPC
Inapoi
Romdevices