Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Polaris

29.11.13

romdevices

Polaris, debitmetru electromagnetic, masoara debitul cu precizieCompania Magnetrol a lansat noul debitmetru electromagnetic Polaris.


Polaris poate masura debitul in conducte inchise pentru lichide cu o conductivitate de minim 5 ┬ÁS/cm. Are o repetabilitate de 0,15%, care asigura o precizie foarte buna pentru o gama larga de aplicatii (inclusiv masurarea debitelor de namol din statiile de tratare a apei).Debitmetrul Polaris masoara bidirectional si poate calcula volumul total de fluid vehiculat. Valorile parametrilor sunt afisate pe un indicator cu ecran LCD, iluminat, cu posibilitate de rotire. Are functia de detectare conducta goala. Poate avea iesire in curent, impulsuri sau alarma, iesiri configurabile cu ajutorul tastelor frontale sau cu ajutorul comunicatiei HART, care permite utilizarea software-ului PACTware atat pentru configurare cat si pentru diagnosticare.Detalii aici
Polaris este primul debitmetru electromagnetic oferit de Magnetrol. Cu o traditie de peste 80 ani, Magnetrol isi extinde astfel gama diversificata de echipamente pentru masurarea debitului si nivelului.
Solutii pentru aplicatii in tratarea apei
Inapoi
Romdevices