Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

PC62&62V Traductoare de temparatura si umiditate relativa

12.04.10

romdevices
Seria PC de la Rense Instrumenst ofera o gama completa de traductoare de umiditate pentru masuratori precise, stabile si cu o buna repetabilitate.

Disponibila cu iesire analogica sau digitala, seria PC poate fi instalata intr-o varietate mare de aplicatii.Modelul PC62 este conceput pentru masuratori de inalta precizie in diversele procese de fabricatie.

Semnalul de iesire poate fi analogic (in tensiune 0-10V/0-5V/0-1V) sau digital (RS232/RS485).Iesirea traductorului poate fi configurata pentru diverse valori: valoarea punctului de roua si valoarea temperaturii, valoarea umiditati relative absolute si valoare temperaturii, temperatura elementului sensibil.

- Domeniu de masura (RH): 0-100% RH
- Domeniu de masura (T): -20....+80C
- Precizie: < ±2%RH (pt RH) si ±0.2C (pt.T)
- Stabilitate: ±1% RH/an
- Semnal de iesire: analogic (in tensiune 0-10V/0-5V/0-1V) sau digital (RS232/RS485)
- Tensiune de alimentare: 14-30 Vcc
- Dimensiuni reduse: L=130 mm, =19 mm
- Material constructie: polimer turnat sau otel inoxidabil.Rense Instrumenst, parte a grupului Michell Instruments, este lider in dezvoltarea si productia de senzori de umiditate si temperatura, in instrumentatie de laborator si instrumente de calibrare pentru masurarea umiditatii. Infiintata in anul 1974, Rense Instrumenst a devenit un nume de renume in domeniu, fiind recunoscuta pentru proiectarea si fabricarea produselor sale de inalta calitate, cu un raport calitate/pret foarte bun. Gama de produse este completa, oferind solutii eficiente pentru aproape orice aplicatie pentru umiditate relativa. Din 2006, Rense Instrumenst face parte din grupul international Michell Instruments.

Va stam cu placere la dispozitie pentru informatii suplimentare.Detalii tehnice complete pe www.romdevices.com sau www.michell.com
Inapoi
Romdevices