Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Noul debitmetru Thermatel TA2

07.10.11

romdevices

Debitmetrul masic pentru gaze Thermatel TA2 este produs de catre Magnetrol International de mai bine de 10 ani. Desi acest instrument a demonstrat de-a lungul timpului ca este unul dintre cele mai fiabile si repetabile de pe piata, Magnetrol a decis sa aduca imbunatatiri ale acestor calitati pentru a fi mai aproape de asteptarile utilizatorilor.

Magnetrol International anunta lansarea pe piata a noului debitmetru imbunatatit Thermatel TA2. Aspectul exterior al noului model este similar cu cel vechi, insa functiile sale sunt diferite.
Alimentarea este universala in cc/ca si o noua posibilitate de a roti carcasa, permite utilizatorului sa pozitioneze afisajul conform cu cerintele aplicatiei sale.

Afisajul cu 2 linii fiecare avand 16 caractere este acum iluminat; aceasta noua caracteristica faciliteaza citirea afisajului in vreme nefavorabilla sau pe intuneric. Cele 4 taste locale permit utilizatorului sa efectueze o configurare a aparatului in proces.

Traductorul poate fi calibrat pentru unul sau doua gaze diferite sau pentru doua domenii de masura diferite, Raportul debit maxim/debit minim a fost crescut si a fost imbunatatita si flexibilitatea aparatului.

Senzorii si proiectarea acestora a fost optimizata pentru a se obtine domenii de masura mai mari si timpi de raspuns mai mici la schimbarea conditiilor de proces. In plus, noua forma a sondei obstructioneaza mai putin debitul de gaz care trece prin fanta senzorului si reduce sensibilitatea data de orientare. Traductorul poate fi comandat si cu o a doua iesire in mA pentru transmiterea temperaturii sau a debitului. Este recomandata folosirea in continuare a comunicatiei Hart si a software-ului PactWare pentru trasarea graficelor, programarea si diagnosticarea traductorului. Inregistrarea evenimentelor se face pe o memorie nevolatila pentru a putea fi deschisa si analizata daca este nevoie. Desi este un aparat pentru bucle SIL 1, Thermatel TA2 imbunatatit are o fractie de siguranta in functionare (Safe Failure Fraction-SFF) de 88,4 %. Aceasta valoare a SFF este printre cele mai mari din aceasta categorie de instrumente si este importanta atunci cand traductorul este folosit intr-un sistem de siguranta.Detalii suplimentare : aici (www.romdevices.com) sau aici (www.magnetrol.com)

Inapoi
Romdevices