Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Noua gama de senzori ultrasonici de la Carlo Gavazzi - UA30CAD60

13.02.14

romdevices


Imbunatatirea distantei de sesizare si o procedura simpla de programare “teach-in” fac ca acesti senzori sa fie cei mai competitivi in clasa lor.
Carlo Gavazzi Automation, lanseaza noua gama de senzori ultrasonici UA30CAD60.Acesti senzori ultrasonici sunt disponibili in carcase cilindrice cu diametrul de 30 mm, conectarea electrica fiind direct cu cablu de 2 m sau cu conector M12 cu 4 pini. Noii senzori ultrasonici UA30CAD60 au o distanta de sesizare de pana la 6000 mm, completand astfel seria de senzori ultrasonici de la Carlo Gavazzi.
Senzorii ultrasonici UA30CAD60 sunt disponibili fie in versiunea cu 2 iesiri digitale ce pot fi selectate ca iesire standard cu doua puncte de referinta si histerezis ajustabil pentru simplificarea functiilor de golire si umplere, fie in versiunea cu iesire analogica 4-20mA, 0-10V, cu panta pozitiva sau negativa si iesire digitala (NPN, PNP).
Senzorii sunt de tip difuzi reflectivi si sunt astfel solutia ideala pentru masurarea pozitiei si a distantei fara contact.
Senzorii sunt proiectati pentru a fi folositi in diverse aplicatii cum ar fi: industria lemnului, aplicatii de impachetare, industria alimentara, HVAC, industria materialelor plastice, in agricultura, industria sticlei, industria auto.

Caracteristici tehnice:

- Distanta de sesizare: 350-6000mm
- Semnal de iesire: digital (2 x NPN, 2 x PNP) sau analogic (4-20 mA, 0-10 V)+ digital (NPN, PNP)
- Precizie: 1%
- Histerezis : min 2 %
- Tensiune de alimentare: 12 (15)…30 Vcc
- Unghi : 7°
- Temperatura de operare: -20…+70°C
- Protectii: la scurt circuit, la alimetare inversa, procese tranzitorii
- Conectare electrica: cablu sau conector M12 cu 4 pini
- Grad de protectie: IP 67

Documentatia tehnica: aiciInapoi
Romdevices