Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Noi switch-uri Ethernet Gigabit cu porturi cu prioritate dedicata

28.06.13

romdevices

Advantech lanseaza doua noi switch-uri Ethernet Gigabit, cu 5 si 8 porturi: EKI-3525 si EKI-3528. Aceste noi switch-uri sunt primele switch-uri industriale de pe piata cu porturi dedicate: porturi VIP. Ele au un consum de energie electrica redus pana la 60%, au functii de diagnostic inteligente, fiind astfel solutia ideala pentru aplicatii in automatizari industriale, cum ar fi de exemplu statii de taxare sau sisteme de supraveghere CCTV.


Porturile dedicate reprezinta o caracteristica nou dezvoltata a switch-urilor Ethernet industriale si asa cum si numele sugereaza, switch-ul prioritizeaza traficul prin aceste porturi si redirectioneaza datele mai putin importante catre porturile ramase. Aceasta caracteristica este in special utila pentru aplicatiile care necesita banda larga cum ar fi transmisiile video.Functiile de diagnostic inteligente reprezinta calea cea mai simpla de a descoperi orice eroare in sistem fara a mai fi necesara o analiza minutioasa asupra porturilor. Un led foarte vizibil va informa persoana responsabila ca a aparut o eroare de conexiune, permitand interventia rapida, minimizand astfel timpul de nefunctionare.
Cum facturile de energie cresc in fiecare zi, conteaza orice consum redus de energie electrica. Noile switch-uri EKI din seria 3000 au functii avansate de economisire a energiei ce reduc consumul pana la 60%. Noile switch-uri se incalzesc mai putin decat vechile switch-uri EKI de la Advantech.


Cu ajutorul switch-urilor EKI din seria 3000 utilizatorii beneficiaza de transfer de date de mare viteza (Gigabit). Aceste switch-uri sunt potrivite pentru aplicatiile speciale de transmisie video de inalta definitie.

Pentru aplicatiile care nu necesita transfer de date de mare viteza (Gigabit), dar care necesita porturi dedicate, consum redus de energie sau functii de diagnosticare rapida, Advantech a lansat de asemenea switch-urile EKI-3525 si EKI-3528, switch-uri cu o viteza de 100 Mbps in retele Ethernet.


EKI-3525 si EKI-3528 sunt switch-uri din noua generatie de switch-uri Ethernet cu tehnologie green pentru consum redus de energie. Aceste switch-uri au posibilitatea de a reduce automat consumul de energie prin detectarea starii conexiunii si prin determinarea lungimii cablului Ethernet. Sunt proiectate cu 1 sau 2 porturi VIP, porturi dedicate, pentru a se putea aloca latimea de banda optima pentru trafic. Utilizatorii pot avea performante ridicate pentru transferul de continut multimedia.


Switch-urile EKI-3525 si EKI-3528 au o carcasa compacta din metal/plastic (cu grad de protectie IP40) special proiectata pentru medii industriale cu praf. Domeniul extins al tensiunii de alimentare (8.4-32.4 Vcc) permite switch-urilor sa functioneze in zone cu fluctuatii de energie sau in medii industriale dificile. Switch-urile sunt echipate cu alarma, iar in cazul unui eveniment (lipsa alimentare sau intreruperea conexiunii), LED-ul integrat va activa alarma pentru notificarea administratorului de retea.
Switch-urile industriale Ethernet de la Advantech au o garantie de 5 ani. Aceste switch-uri sunt disponibile imediat si pot fi comandate online in magazinul Advantech Romania http://www.e-advantech.ro

Inapoi
Romdevices