Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Joystick-uri industriale Penny & Giles - Model JC6000

26.02.13

romdevices

Joystick-ul industrial model JC6000 de la Penny & Giles este proiectat pentru aplicatii in care se cere prezenta operatorului (macarale sau alte interfete om-masina), in cazul in care puterea, fiabilitatea si functionalitatea manetei sunt criterii esentiale.Joystick-ul JC6000 are o constructie robusta, o configuratie cu una sau doua axe iar elementul sensibil poate fi un senzor Hall - fara contact sau potentiometru. Forma compacta, rezistenta mare a manetei si controlul proportional sunt caracteristici ideale pentru aplicatiile care includ controlul operatorului cum ar fi autovehicule de teren, macarale, incarcatoare, excavatoare, platforme de acces, tractoare si vehicule pentru agricultura.

Joystick-ul industrial JC6000 de la Penny & Giles poate fi echipat cu diverse tipuri de manete pentru a creste controlul operatorului.

Pentru a fi potrivite aplicatiilor manetele pot fi comandate in diferite configuratii de catre utilizator prin alegerea numarului de butoane, a dispozitivului de declansare a manetei etc.

Fiabilitate dovedita

Joystick-ul industrial JC6000 include manete mecanice construite sa genereze un control proportional iar impreuna cu tehnologia fara contact - senzor Hall, pot ajunge la o durata de functionare mai mare de 15 milioane de operatii. Configuratia cu senzor Hall are doua iesiri standard, permitand semnalului sa fie monitorizat si comparat pentru detectarea defectiunilor. Alternativa senzorului Hall este potentiometru care asigura o functionare silentioasa a joystick-ului si o durata de functionare mai mare de 5 milioane de operatii.

Specificatii tehnice:
-Rezolutie: infinita
-Tensiune de alimentare: 5 Vcc ± 0,5
-Supratensiune: max. 15 Vcc (efect Hall)/ max.35 Vcc (potentiometru)
-Interfata: Standard/ CANbus
-Temperatura de operare: -40...+80 ° C
-Temperatura de stocare: -40...+85 °C
-Grad de protectie: IP66Penny + Giles introduce un nou tip de maneta multifunctionala -modelul HE - pentru tipurile de joystick JC8000, JC6000 si JC1500.

Noul model de maneta multifunctionala de la Penny & Giles, este disponibil atat pentru utilizatorii de joystick-uri cat si pentru producatorii de echipamente dotate cu astfel de manete care pot incorpora pana la 15 functii, inclusiv trei controlere analogice si clapeta actionata de operator (Clapeta pentru prezenta operatorului).
Manetele HE sunt disponibile cu trei tipuri diferite de switch-uri pentru modelul standard si butoane in 6 culori diferite.

Manerul ergonomic a fost conceput pentru a putea fi manevrat confortabil de ambele maini eliminand necesitatea de modelare in partea dreapta sau stanga. Corpul principal al manerului este construit dintr-o singura componenta pentru a imbunatati rigiditatea si rezistenta acestuia si pentru a minimiza problemele care apar in cazul montajului din 2 parti separate.

Inapoi
Romdevices