Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Firma muller co -ax ag este prezenta in Romania

28.01.09

romdevices

UN NOU FURNIZOR, de marca, pentru ROM DEVICES


Muller co-ax ag este o firma germana specializata in proiectarea si productia de valve de inalta tehnicitate valvele coaxiale.


Din 1960 valvele coaxiale au concentrat cea mai inalta expertiza in proiectare si productie precum si solutii tehnice inovatoare. Produse potrivite unei multitudini de aplicatii este cea ce asteapta clientii de la muller co-ax. Asta inseamna tehnologie de varf, calitate garantata, fiabilitate si eficienta economica.Valvele coaxiale produse de muller co-ax ag inglobeaza 48 de ani de istorie inovativa si experienta in aplicatii importante pentru a ajuta clientii cu idei tehnice de baza.


Utilizand un domeniu larg de diametre ale orificiului valvei, de porturi de conectare, de garnituri si scaune, inginerii firmei germane, cu experienta in aplicatii practice, au creat valve cu performante maxime pentru un domeniu aproape nelimitat de aplicatii.


Printre cele mai cunoscute aplicatii ale valvelor se numara urmatoarele: constructiile de masini, tehnologia curatirii si spalarii, tehnologia laminarii si a turnarii, tehnologia hirtiei si tiparirii, tehnologia materialelor sintetice, tehnologia mediului, industria automobilului, industria chimica, controlul proceselor industriale, industria gazului.


Muller co-ax ag produce valve coaxiale cu urmatoarele caracteristici de baza : 2/2 cai si 3/2 cai, diametru orificiu : 1...250 mm, valoare Kv : 0,06...650 m3/h, conectare cu filet sau flansa, domeniu presiune : vacuum, 0...500 bari, temperatura fluid : - 96...+ 400 grade C, material corp : bronz, bronz nichelat, otel nichelat, otel galvanizat,aluminiu, otel inoxidabil ; fluide de lucru : gaze, lichide, vascoase, gelatinoase, paste, contaminate, agresive, abrasive.


Valvele coaxiale ofera multe avantaje deosebite:


Presiune balansata/Operare de la zero bari : modul de proiectare mentine fortele in interiorul valvei in echilibru; spre deosebire de valvele conventionale, valvele coaxiale nu necesita o presiune diferentiala minima pentru a functiona.


Ermetica/etansa la presiunea inversa: cand valva e inchisa, chiar pentru presiuni mari la iesire, nu sunt scapari de fluid.


Fara intretinere: datorita proiectarii unice, cu un singur element in miscare, fara tija, garnituri si actuator extern, valvele coaxiale nu necesita nicio intretinere. Proiectarea unica minimizeaza uzura scaunului valvei chiar cand sunt vehiculate fluide contaminate.


Actionare rapida: executia cu presiune balansata asigura o operare rapida si repetabila in mai putin de 30 ms, facand din valva coaxiala una dintre cele mai rapide valve.


Operare bidirectionala: proiectarea valvei permite trecerea fluidului in ambele directii fara a mai necesita valve suplimentare. Executie compacta: proiectarea valvei coaxiale permite dimensiuni reduse fara actuatoare voluminoase.


Asigurarea calitatii la cel mai inalt nivel este obiectivul de fiecare zi al firmei. Incepand de la proiectare, selectarea materialelor folosite si a furnizorilor, minimizind tolerantele in procesul de productie si continuind cu testarea si verificarea permanenta, pina la inspectia finala a valvelor, pe bancuri de test special proiectate, se urmareste permanent un tel: dezvoltarea si procesul de fabricatie sa respecte cele mai inalte standarde de calitate. Acest lucru este confirmat si de certificarile obtinute DIN EN ISO 9001 : 2000 si 97/23/EC PED.

Inapoi
Romdevices