Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

EM33- DIN - solutie simpla de management al consumului de energie

14.02.12

romdevices

Carlo Gavazzi completeaza seria de contoare de energie cu noul model EM33-DIN

EM33- DIN - Cea mai simpla solutie de management a consumului de energie ce respecta ultimele norme aplicabile in domeniul managementului cladirilor de birouriAtunci cand nu este necesara o analiza complexa a tuturor variabilelor instantanee ale retelei, un analizor de energie Carlo Gavazzi ca EM24 - DIN ar fi prea performant. Astfel, contorul de energie model EM33-DIN este solutia ideala si datorita comunicatie seriale RS485 Modbus se poate realiza integrarea completa in sistemul de management al cladirii BMS (Building Management System).

EM33-DIN este un contor de energie compact si usor de folosit ce poate fi instalat chiar si in tablouri de energie de dimensiuni mici si poate fi utilizat si in aplicatii metrologice (de facturare) datorita aprobarilor MID. In plus, contorul EM33-DIN beneficiaza de caracteristici cum ar fi alarma pentru inversarea fazelor, protocolul de comunicatie Modbus RTU sau conectarea directa fara transformator pentru curenti de pana la 32 A.

In toate aplicatiile de contorizare individuala cum ar fi apartamente rezidentiale, cladiri de birouri sau mall-uri, costul global al utilitatilor pe intreaga cladire ar trebui impartite intre diferiti utilizatori, in functie de consumul lor. In acest caz este necesar sa se instaleze contoare in fiecare panou individual, cum ar fi contoarele EM33-DIN, certificate MID.

EM33-DIN a fost proiectat astfel incat sa indeplineasca cerintele pietei de automatizare a cladirilor, de producere de energie conventionala sau in domeniul HVAC unde eficienta energetica este o prioritate.


Caracteristici tehnice:

-Clasa 1 (kWh) in conformitate cu EN62053-21, Clasa B (kWh) in conformitate cu EN50470-1-3

-Precizie ± 0.5% rdg (curent/tensiune)

-Afisare 3 digiti pentru valorile instantanee: W, A, V

-Afisare 6+1 digiti pentru energie (kWh)

-Indicare secventa faza

-Variabile monofazate: A, V

-Masurarea TRMS a formelor de unda sinusoidale distorsionate

-Conexiune directa pentru curenti de pana la 32 A

-Port de comunicare seriala RS485 (MODBUS-RTU), compatibilitate iFIX SCADA

-Nu necesita sursa suplimentara de alimentare

-Dimensiuni: 4 module DIN

-Grad de protectie: IP 50

-Certificat in conformitate cu standardele MID (Measuring Instruments Directive), Anexele B + D pentru metrologizare cu referire la contoarele electrice de energie activaDocumentatie completa : aici

Inapoi
Romdevices