Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Detectorul de debit cu afisaj analogic de la Weber Sensors

11.05.11

romdevices
Detector de debit cu afisaj analogic

Monitorizare precisa a debitului pentru lichide pe baza de apa sau de ulei
Presiune maxima 100 bari
Precizie foarte buna si pentru aplicatii cu debite mici
Reglare separata a domeniului si valorii de prag
Afisaj analogic al debitului instantaneu si afisarea valorii de prag reglate
Martor LED separat pentru monitorizare stare semnal de iesire
Aprobare CE, certificare ISO 9000

Precis si eficient si la debite foarte mici
Detectorul de debit Flow-Captor 4120 este un dispozitiv unic, precis, care oferta posibilitatea de reglare a valorii de prag si a domeniului de masura.Folosirea detectorului de debit Flow-Captor 4120 ofera avantajul reglarii unei valori de prag precise si masurarea simultana a vitezei de curgere in aplicatii in care folosirea debitmetrelor conventionale cu paleta este restrictionata de spatiu sau de costurile prea mari.Caracteristicile distinctive ale detectorului de debit 4120 sunt simplitatea reglarii parametrilor si fiabilitatea.
Caracteristici:

Reglarea domeniului de masura intre 0 ... 20 cm/s si 0 ... 300 cm/s are ca rezultat cresterea de 10 ori a preciziei fata de detectoarele cu paleta, pentru debite reduse. Citire usoara si exacta a valorii debitului pe bargraful cu 9 LED-uri. Valoarea de prag este reglata relativ la domeniul maxim de masura, valoare care ramane fixa atunci cand este reglat un nou domeniu.
Principiu de functionare:

Flow-Captor 4120 functioneaza conform principiului calorimetric care asigura o masuratoare liniara in conducte in care viteza fluidului este de pana la 3 m/s. Masurarea este facuta tangent la directia de curgere si de accea nu modifica profilul de curgere al fluidului. Domeniu maxim de masura al detectorului de debit Flow-Captor poare fi reglat intr-o gama larga de valori 20...300 cm/s. Variatia debitului este indicata pe un afisaj tip bargraf cu LED-uri. Valoarea de prag este reglata ca o valoare relativa la debitul maxim reglat anterior, independenta de domeniul de masura si afisata pe bargraful de LED-uri sub forma unui LED care se aprinde intermitent.
Aplicatii
:
Detectorul de debit flow-captor 4120 poate fi folosit in aplicatii industriale care necesita un reglaj precis al valorii de prag. De ex. in sisteme in care este necesara o alarmare la cea mai mica deviatie a debitului fata de o valoare prestabilita. Flow-captor poate fi folosit si pentru a monitoriza foarte precis viteza de curgere a fluidelor.Nu exista industrie in care Flow-captor sa nu poate ajuta la optimizarea proceselor.

Inapoi
Romdevices