Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Detectoare de debit si nivel model TD1/TD2 Thermatel

31.01.12

romdevices


Detectoare de debit si nivel model TD1/TD2 Thermatel pentru alarma de maxim in filtrele de gaze naturale
Detectoarele TD1/TD2 fac parte din gama Thermatel, produsa de Magnetrol si functioneaza pe baza principiului termic. Aceste detectoare pot fi reglate cu usurinta pentru a detecta un anumit debit (de gaze si lichide), nivelul sau interfata lichid-lichid. Datorita functiei de autodiagnoza continua, compensare automata a temperaturii, histerezis redus si timp de raspuns scurt, detectoarele din gama Thermatel TD1 si TD2, asigura un nivel de functionare si siguranta superior fata de variantele anterioare de detectoare.Statiile de compresoare pentru gaze sunt instalate in aproprierea campurilor de extractie sau depozitelor subterane. Un sistem de filtrare este folosit pentru a curata gazul natural inainte de a intra in compresor. Detectoarele TD1/TD2 pot fi folosite pentru a detecta nivelul de maxim in aceste filtre de gaz natural.

Pe fiecare filtru trebuie sa fie montat un detector pentru doua nivele (nivelul de avertizare maxim si nivelul de maxim). Pentru aceasta aplicatie pot fi folosite doua detectoare TD1. Detectorul poate functiona in conditii foarte dure de exploatare: conditiile tipice sunt presiune statica (aprox. 150 bari) si mediu special (gaz natural condensat in combinatie cu nisip si alte impuritati). TD1 poate functiona la temperaturi de la -70 pana la 450°C si presiuni maxime de 410 bari. Alimentarea senzorului TD1 este constanta - ceea ce inseamna ca poate fi calibrat repede si usor. Compensarea cu temperatura elimina influenta schimbarilor bruste de temperatura si mareste timpul de raspuns si repetabilitatea. Detectorul are si un LED martor folosit pentru a indica o aparitia unei erori.

Detectorul TD2 dispune de toate caracteristicile lui TD1 si in plus poate transmite si un semnal in mA catre camera de control. Acesta caracteristica este cel mai adesea folosita in aplicatiile de importanta critica in care utilizatorul trebuie sa stie in fiecare moment daca detectorul este functional. Detectorul TD2 are inclusa functia de autodiagnoza si ofera posibilitatea de a trasa grafice corespunzatoare evolutiei valorii debitului.Fisa tehnica (PDF): : TD1 / TD2 Magnetrol

Inapoi
Romdevices