Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Convertizoare Carlo Gavazzi

22.11.10

romdevices
Noile convertizoare de frecventa variabila RVEF din seria Variflex2 de la Carlo Gavazzi sunt convertizoare compacte, ideale pentru actionarile cu motoare de curent alternativ de puteri cuprinse intre 0.23 Cp si 3.0 Cp si ofera caracteristici si optiuni disponibile in general la convertizoarele de putere mare.

Seria Variflex2 este o serie fiabila de convertizoare usor de folosit si de configurat fie din panoul frontal fie cu ajutorul unui software PC simplu si intuitiv. Seria Variflex2 RVEF este disponibila in doua dimensiuni de gabarit si tensiuni de alimentare de 110/230 VCA monofazat sau 230 / 480 VAC trifazat .
Management-ul termic a fost optimizat pentru a permite montajul fara spatii laterale de racire si fara a pierde din performante in timpul functionarii in medii cu temperaturi de pana la +50°C.


Caracteristici principale ale convertizoarelor Carlo Gavazzi seria Variflex2 RVEF :
- Control vectorial sau U/F sensorless
- Intrare: monofazat (110 sau 230 VAC) sau trifazat (230 /480 VAC)
- Doar doua dimensiuni ale carcasei
- Setarea manuala a vitezei prin touch-pad sau potentiometru
- O lista extinsa de protectii pentru motor
- Iesire digitala multifunctionala
- Intrari de control: intrari digitale si analogice multifunctionale, optional Modbus RTU si software PC
- Optional poate include: module de extindere I/O, tastatura detasabila, unitate de clonare setari, module RS232 si RS 485
- Unitati externe pentru franare si filtre EMC montabile in panou sau pe sina DIN
- Montaj pe sina DIN sau in panou

Seria Variflex2 utilizeaza microprocesoare de ultima generatie ce controleaza toate functiile convertizorului. Toate cablajele imprimate sunt realizate utilizand dispozitive automate de plasare a pieselor electronice, asigurand astfel o calitate si o fiabilitate ridicata.

Cu aceasta noua serie de produse, Carlo Gavazzi isi extinde oferta pentru aplicatii pentru controlul motoarelor, crescand astfel oferta pentru clientii existenti si devenind un furnizor pentru aplicatii cum ar fi: actionarea usilor/portilor, lifturi, HVAC, industria alimentara, managementul apei potabile si a apei reziduale, sisteme de impachetare si alte aplicatii din automatizari.
Inapoi
Romdevices