Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Advantech lanseaza noua serie de module Ethernet - ADAM 6100

30.09.11

romdevices

Seria ADAM 6100 de la Advantech este o serie noua de module I/O Ethernet; sase module sunt proiectate pe baza protocolului EtherNet/IP iar alte sase pe baza protocolului Profinet. Patru module din cele bazate pe protocolul Ethernet/IP au fost deja realizate: ADAM 6150EI-modul Ethernet/IP cu 15 canale digitale izolate I/O, ADAM 6151EI-modul EtherNet/IP cu 16 intrari digitale cu izolatie, ADAM 6156EI - modul EtherNet/IP cu 16 iesiri digitale si ADAM 6160EI- modul EtherNet/IP cu sase iesiri tip releu.

Proiectate cu izolare galvanica pentru o protectie la 2500 Vcc, aceste module sunt foarte rezistente la interferentele de camp. Datorita izolarii galvanice (alimentare/intrare/iesire) si a protocolului de comunicatie Ethernet, modulele din seria ADAM 6100 permit ca datele de I/O sa fie corect controlate si sa se previna avarierea echipamentelor. Modulele ADAM 6100 bazate pe protocolul EtherNet/IP permit conexiuni de tip DAISY CHAIN (conexiuni tip inlantuire), facand posibil transferul de date mult mai rapid in timpul proceselor de control sau a altor aplicatii de automatizari industriale. Tipul de conexiune DAISY CHAIN ofera posibilitatea crearii unor sisteme mai usor de configurat si cu mai putine cabluri (fire), lucru ce ajuta la evitarea interferentelor des intalnite in instalatii.

Seria ADAM 6100 de la Advantech poate fi montata in diferite moduri, depinzand de diferitele situatii specifice locatiei: montare pe sina, montare pe perete,etc.

Utilitarul Advantech ADAM.NET vine la pachet cu fiecare modul din seria ADAM 6100, permitand utilizatorilor sa configureze, testeze sau sa seteze modulele din seria ADAM 6100 prin comunicatie Ethernet.
Primele patru module din noua serie ADAM 6100 sunt disponibile deja, alte doua din seria celor cu protocol EtherNet/IP urmand sa fie lansate curand, iar cele 6 module cu protocol PROFINET urmand a fi lansate mai tarziu, spre sfarsitul anului.


- ADAM-6150EI Modul EtherNet/IP, 15 canale intrari/iesiri digitale izolate
- ADAM-6151EI Modul EtherNet/IP, 16 canale intrari digitale izolate
- ADAM-6156EI Modul EtherNet/IP, 16 canale iesiri digitale izolate
- ADAM-6160EI Modul EtherNet/IP, 6 iesiri tip releu
- ADAM-6117EI Modul EtherNet/IP, 8 intrari analogice - in curand
- ADAM-6118EI Modul EtherNet/IP, 8 intrari tip TC (termocuplu) - in curandAdvantech a vandut peste un milion de module ADAM in intreaga lume!

Inapoi
Romdevices