Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Advantech lanseaza FPM-7151W - monitor industrial cu ecran plat de 15.6", widescreen, multi-touch

28.07.14

romdevices

Advantech prezinta noul monitor industrial cu ecran plat widescreen de 15.6", special proiectat pentru utilizarea intr-o gama extinsa de aplicatii industriale, in special pentru aplicatii in zonele care necesita o curatare continua sub jeturi de apa.
Ecranul monitorului FPM-7151W este un ecran widescreen cu un raport de aspect al imaginii de 16:9. Ofera cu pana la 40 % mai multa suprafata disponibila fata de ecranele raport de aspect al imaginii de 4:3, oferind astfel posibilitatea afisarii mai multor informatii.

Monitorul FPM-7151W are o constructie IP66, cu protectie la praf si la jeturile de apa (poate fi curatat sub jet de apa si poate lucra in diferite medii industriale dificile). Prin adaugarea functiei multi-touch (atingeri multiple), prin interfata USB, se pot programa pana la 10 puncte de atingere (acuratete ridicata), rezultand astfel un control si o vizualizare mai buna a informatiilor afisate.

La fel ca si celelalte monitoare plate din gama Advantech, FPM-7151W poate fi montat fie in panou, fie pe perete, oferind astfel diferite optiuni de montare in orice mediu industrial.

Pe langa modelul FPM-7151W, Advantech propune si monitorul industrial model FPM-7155W care include si porturi VGA si HDMI. Acest monitor va fi disponibil la sfarsitul lui septembrie.

Monitorul FPM-7151W, monitor industrial cu ecran plat de 15.6" widescreen, multi-touch se poate comanda online din magazinul Advantech Romania: www.e-advantech.ro


Inapoi
Romdevices