Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

Adaptoare universale pentru procese industriale - Seria 4100

12.12.08

romdevices
De peste 30 de ani, obiectivul principal al companiei PR Electronics a fost garantarea celui mai bun si sigur semnal conditionat.
Seria PReasy 4100 este cel mai recent exemplu de fiabilitate al adaptoarelor de la PR Electronics.
Un grad mare de flexibilitate a fost absolut necesar pentru noua serie 4100 PReasy. Programarea cu ajutorul afisajului frontal detasabil asigura un nivel sporit de informatii si o viziune de ansamblu a proceselor. Configurarea si modificarea usoara este asigurata de un text de ajutor avansat, care ghideaza utilizatorul cu un minim efort prin structura meniului.
PR electronics s-a axat in toate aspectele legate de proiectare, pe universalitatea seriei 4100. Prin urmare cele 3 variante de adaptoare acopera sute de aplicatii , din care rezulta o reducere de costuri dar si o flexibilitate si competitivitate crescuta:

- Alimentare universala : 21,6 ...253 Vca /19.2 ...300 Vcc.
- Intrare : termorezistenta, termocuplu, rezistenta liniara, mA, mV,V, potentiometru.
- Calibrare in 2 puncte in proces.
- Alimentare pe 2 fire si tensiune de referinta.
- Programare universala cu ajutorul afisajului frontal 4501, care recunoaste modelul adaptorului in cauza si adapteaza in consecinta structura meniului.

Interfata prietenoasa text de ajutor in 7 limbi straine
Comunicarea intre utilizator si adaptor este caracterizata prin simplitate si astfel configurarea poate fi efectuata fara utilizarea unui manual detaliat. Urmatoarele caracteristici optimizeaza ergonomia seriei PReasy 4100:

- Meniul este usor de inteles prin intermediul textului de ajutor care ghideaza utilizatorul prin toti pasii de configurare.
- Textul de ajutor este disponibil in 7 limbi straine: Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Suedeza si Daneza.
- Toate optiunile de configurare pot fi selectate direct dupa afisajul frontal fara a mai fi nevoie de un PC, DIP-switch-uri, jumperi sau unelte speciale.
- Unitatea de programare detasabila poate fi folosita pentru afisarea valorilor de proces si poate copia configuratia pe alte adaptoare.

Fiabilitatea produselor a fost intotdeauna unul din cuvintele cheie la PR electronics. Procesele de securizare pentru clienti includ eliminarea potentialelor riscuri la conectare, de exemplu erori de montare sau greseli generale, care pot aparea in situatii de stres. In plus, fata de garantia produsului de 5 ani, seriile 4100 PReasy integreaza urmatoarele caracteristici de protectie:

- Izolare galvanica 3 canale : intrare, iesire, alimentare, 2.3kVca.
- Senzor sofisticat de detectare de eroare cu functie de alarma pe canalele releelor sau iesirile analogice
- Protectie cu parola impotriva schimbarilor de configurare neautorizate
- Adaptoarele 4114 si 4116 sunt compatibile cu aplicatiile SIL 2
- Adaptoarele 4100 sunt in conformitate cu standardele NAMUR 21, NE43, LVD, UL 508.
Inapoi
Romdevices