Echipamente pentru automatizari industriale

NOUTATI

5725 - Noul indicator digital PR Electronics cu intrare de tip frecventa

20.01.12

romdevices

Indicatorul digital cu intrare de tip frecventa, model 5725, de la Pr Electronics, are doua variante ale indicatorului digital 5725 au alimentare universala 24-250 Vcc sau 24-Vca. Aceasta caracteristica permite utilizarea indicatorului intr-o gama mare de aplicatii in domeniul automatizarilor industriale, costurile pentru stoc si aprovizionare reducandu-se considerabil. Indicatorul este proiectat in concordanta cu cele mai riguroase standarde din Europa.
Caracteristici principale:
- Intrare tip frecventa (0.001…50kHz), intrare tip NAMUR, tip TTL, intrare speciala tensiune (-0.05 – 6.5 V), intrare curent (0-10 mA)
- Alimentare universala
- Iesire analogica programabila si/sau 2 relee
- Afisaj 4 digiti, 14-segmente LED
- Setari avansate pentru alarme
- Programare cu ajutorul tastelor frontale
- Text ajutator, disponibil in 8 limbi
- Garantie 5 ani
Usor de utilizat
5725 este un indicator inteligent si usor de programat. Textul ajutator ce se deruleaza pe ecranul indicatorului conduce utilizatorul pas cu pas prin structura meniului facilitand o programare usoara si fara erori. Utilizatorul poate sa seteze urmatorii parametri:
- Tipul semnalului de intrare
- Semnalul de iesire
- Parola de protectie
- Functii pentru relee cum ar fi: contact, detectare eroare senzor si detectare rupere cablu
- Actiunea erorii senzorului asupra semnalului de iesire.

Afisarea se face pe 4 digiti , 14 segmente, cu leduri. Afisarea pe 14 segmente ofera o mai buna intelegere a textului decat obisnuitul afisaj pe 7 segmente; in structura meniului sunt utilizate toate literele alfabetului. Pe langa afisarea pe 4 digiti a valorilor de intrare si informatiilor despre alarme, starea releelor este indicata prin 2 leduri de culoare galbena.Siguranta in utilizare
Indicatorul digital 5725 asigura protectia optima pentru semnalul de intrare, semnalul de iesire si pentru alimentare. Alimentarea are protectie impotriva inversarii polaritatii, iar gradul de protectie IP65 asigura protectia circuitului electronic impotriva prafului . Pentru medii agresive 5725 poate fi livrat cu o carcasa cu grad de protectie IP67. Indicatorul digital 5725 are o perioada de garantie de 5 ani.Fisa tehnica a indicatorului digital 5725(pdf) : 5725


Inapoi
Romdevices